Service och underhåll

Välkommen till Einarsson Bil i Hässleholm för att serva och reparera Din bil.

Vi är auktoriserade för Peugeot men Välkomnar alla bilmärken till vår verkstad, där våra erfarna tekniker tar hand om Din bil. Är du intresserad av att uppgradera din bil med nya däck och fälgar, då kan vi hjälpa dig med detta till bra priser!

När du kontrollerar din bil på en Peugeotverkstad vet du att du får originalreservdelar, konkurrensmässiga fasta priser och kunskapen hos våra mekaniker som är utbildade för just din Peugeot. 


Mattias Norén

Servicerådgivare 

Telefon: 0451 - 76 21 02

mattias.noren@einarssonbil.se


Öppettider verkstad

Måndag - Fredag: 

07.00 - 16.00


nya_mattias.jpg


Service 5+

Utnyttja vårt erbjudande om underhåll till fast pris ”inklusive allt”: enkla lösningar som gör att din bil håller längre.

Läs mer om Service 5+

Prisgaranti

Vår auktoriserade Peugeot verkstad är det absolut bästa verkstadsvalet för dig när din bil behöver service eller underhåll. Våra servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, samt använder uppdaterade programvaror för att kunna ta hand om din bil på bästa möjliga sätt. Vi använder såklart alltid Peugeot originaldelar för att du ska kunna känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter besöket. Dessutom är originalstämpeln i serviceboken värdefull för din bils andrahandsvärde!


Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att visa detta inför vi nu prisgaranti på vår Peugeot originalservice! Därmed behöver du inte betala mer för att besöka proffsen på våra auktoriserade verkstäder, utan vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot. Om du mot förmodan hittar likvärdig service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten.

*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad, inom samma postnummer som vår verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

lanebil2.jpg