Allt för din Kia

Vill du göra din bil ännu snyggare, bekvämare eller tryggare? Vad sägs om lättmetallfälgar, lasthållare, dragkrok eller navigator? Einarsson bil erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör. Med dem kan du enkelt och flexibelt skräddarsy din bil efter dina personliga behov, utan att kompromissa säkerheten eller kvaliteten.


Kontakta reservdelar för mer information.

Telefon: 0476 - 170 70

originaldelar.jpg

Varför Kia?

10 övertygande skäl

- Sveriges folkligaste kombi
- Sveriges mest lojala bilägare
- Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige
- Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik
- Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad
- Pålitlig kvalitet
- Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester
- Kia cee’d – en av Sveriges säkraste bilar
- Kia Carens – fem stjärnor och totalt sett bäst i klassen
- Prisbelönt design (om det passar layoutmässigt, även med superkort förklaring) 

Läs mer här

varforkia_gt.jpg

7 års nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Bl a är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.    


Vägassistans

7 års fri vägassistans*

Om du skulle råka ut för något missöde längs vägen garanterar Kia och Peugeot assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.

Exempel på händelser då assistans kan hjälpa dig att komma vidare:  

• Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.

• Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

För utförlig information se avtalstext för assistans i din servicebok.
Kia Assistans nödnummer: 0770 - 117 000 

*Kia Serviceaktiverad Assistans omfattas av Kia personbilar i standardutförande av Kia Motors Sweden. (undantag är taxi, budbil, hyrbil, avställd, körförbud, bankörning). Bilen måste vara servad på auktoriserad verkstad varje år för att erhålla 7 års vägassistans eller maximalt 15.000 mil.

Kia Finansiering

Privatleasing & billån

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Varje månad ska du känna lugn inför din bils månadskostnad.

Du får kreditbesked på plats, och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal/upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån, företagsleasing och privatleasing. 

Här kan du räkna ut din bilkostnad/mån för billån

Du kan leasa din Kia under 36 mån. mot en månadsavgift. Försäkring, service, nybils- garanti, vägassistans, 1500 mil/år ingår och du behöver inte betala någon kontantinsats. Varje månad får du allt samlat på en faktura. Läs mer här

Varje månad ska du känna lugn inför din bils månadskostnad.

Vi hjälper dig med allt det praktiska gällande billånet, och ser till att du får en finansiering av din bil som passar just dina behov. 

Så här enkelt är det

• Kom in till oss så får du ett kreditbesked på plats

• Vi hjälper dig med allt det praktiska kring billånet 

• Du väljer själv när du vill extraamortera, förlänga eller förkorta lånetiden, utan extra kostnad

• Månadskostnaden är anpassad för just ditt fordon, vilket ger dig en effektiv avbetalning 


Tjänstebil

Kia ger lägre förmånsvärde

Om du vill ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kia Easy Business. Här får du otroligt mycket för pengarna, ett lågt och bra förmånsvärde där du får pengar över till annat. Vi satsar på en låg total ägandekostnad där vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov. 

Kia-kortet

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 mån- ader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköps- ställen världen över. 

Mer information om Kia-kortet

Originaltillbehör

Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning.

Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik. 

Originaltillbehor.jpg

Kia Bilförsäkring

Tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här

Forsakring.jpg